Lisätty ostoskoriin

Jatka ostoksia
Siirry kassalle »

Star Wars & Harry Potter Vaatteet

Matot ja kynnysmatto - Star Wars, Harry Potter ja Marvel

29,99

Tilaustuote

Toimitus 1-2 viikkoa

22,99

Tilaustuote

Toimitus Elo    2024

18,99

Tilaustuote

Toimitus 1-2 viikkoa

28,99

Tilaustuote

Toimitus Kesä   2024

27,99

Tilaustuote

Toimitus 1-2 viikkoa

Nopeasti & sujuvasti

Älä epäröi ottaa meihin yhteyttä, jos et löydä etsimääsi. Teemme parhaamme saadaksemme käsiisi juuri sen, mitä etsit.

Viileät matot

Matot ovat pehmeitä tekstiilipintoja, joita käytetään yleisesti eri huoneiden lattian peittämiseen. Ne voivat olla erikokoisia, -muotoisia, -värisiä ja -kuvioisia, ja ne voidaan valmistaa eri materiaaleista, kuten puuvillasta, villasta, synteettisistä kuiduista ja silkistä.

Matoilla voi olla useita eri toimintoja. Niitä voidaan esimerkiksi käyttää huoneen koristeluun, pehmentämään kovia pintoja ja antamaan mukavuutta ja lämpöä tai vähentämään melua ja parantamaan huoneen akustiikkaa. Matot voivat olla myös käytännöllisiä, esimerkiksi opasteena käytävällä tai lattian suojana ruokapöydän alla.

Erilaisia mattotyyppejä on monia, joista valita. Yksi yleisimmistä on käsin kudottu matto, joka on valmistettu luonnonmateriaaleista, kuten villasta tai puuvillasta, ja sitä valmistetaan yleensä pienempiä kokoja. Muita suosittuja mattoja ovat solmitut matot, jotka on tehty pienistä lankasolmuista, jotka on sidottu yhteen kuvion luomiseksi, ja tuftatut matot, jotka on tehty ompelemalla lankoja alustalle ja leikkaamalla ne sitten pois pehmeän pinnan luomiseksi.

Se, minkä tyyppinen matto sopii sinulle parhaiten, riippuu useista tekijöistä, kuten siitä, minkälaisen käyttötarkoituksen haluat sillä olevan, huoneesta, jossa sitä käytetään, sekä henkilökohtaisesta mausta ja tyylistäsi. Heromicista löydät Harry Potter -matot ja matot, joissa on elokuvien ja tv-sarjojen motiiveja.