Lisätty ostoskoriin

Jatka ostoksia
Siirry kassalle »

Toimintahahmoja teemoittain

My Little Pony leluja

Nopeasti & sujuvasti

Jos kadut ostostasi, sinulla on 30 päivää aikaa palauttaa tuote takaisin. Varmista vain, että pakkaus on vahingoittumattomassa alkuperäisessä kunnossa.

My Little Pony lelut

Tervetuloa My Little Pony -lelujen maagiseen maailmaan! Heromic on ylpeä voidessaan tarjota erilaisia leluja, jotka ovat saaneet inspiraationsa rakastetuista My Little Pony -hahmoista.

My Little Pony -lelumme on valmistettu korkealaatuisista materiaaleista, jotka takaavat kestävän ja turvallisen leikkikokemuksen. Jokainen lelu on suunniteltu huolellisesti niin, että se edustaa sarjan hahmoja, ja siinä on kiinnitetty huomiota yksityiskohtiin ja laatuun.

Tarjoamme laajan valikoiman My Little Pony -leluja, joiden avulla lapset voivat tutkia mielikuvitustaan ja luoda omia tarinoitaan.

My Little Pony -lelujemme avulla lapset voivat luoda uudelleen suosikkikohtauksiaan sarjasta tai luoda uusia, jännittäviä seikkailuja. Se on myös täydellinen lahjaidea kenelle tahansa My Little Pony -fanille, olipa hän sitten keräilijä tai halusi vain hauskan lelun, jolla leikkiä.

Osta My Little Pony -lelut Heromicilta jo tänään ja tuo My Little Pony -universumin jännitys huoneeseesi! Laajan valikoimamme ja kilpailukykyisten hintojen ansiosta löydät varmasti täydellisen lelun lapsellesi tai lahjaksi My Little Pony -fanille.

My Little Pony on ollut Suomessa jo 80-luvun alusta lähtien. Sen dess har det släpps många olika generationer av My Little Pony leksaker, My Little Pony samlarprylar och tv-serier.

My Little Pony on Hasbron luoma lelu-, sarjakuva-, kirja- ja tv-sarja. Sarja alkoi lelujen sarjana vuonna 1982, ja siitä on sittemmin kehittynyt laaja mediasarja, jolla on vahva fanikunta.

My Little Pony -hahmot ovat pieniä, nelijalkaisia, höyhenpeitteisiä olentoja, joita kutsutaan poneiksi, ja ne tunnetaan värikkäästä ulkonäöstään ja niille ominaisista maneeseistaan ja hännistään. Jokaisella ponilla on ainutlaatuinen persoonallisuus ja kyky, ja useimmat heistä asuvat kuvitteellisessa kylässä nimeltä Ponyville.

My Little Pony -sarjassa keskitytään ystävyyteen ja yhteisöllisyyteen, ja sillä on vahva moraalinen sanoma, ja siinä on myös monia rakastavia ja viisaita hahmoja. Sarja on sekä lasten että aikuisten suosiossa, ja on olemassa vahva fanikunta, "bronies", jotka ovat sarjan aikuisia faneja.

My Little Pony -sarjalla on myös erilaisia spin-off-sarjoja ja -elokuvia sekä saatavilla on monenlaista kauppatavaraa, kuten vaatteita, asusteita, pehmoleluja ja leluja. Sarja on edelleen aktiivinen, ja uusia kausia ja elokuvia julkaistaan säännöllisesti.

My Little Pony Frienship is Magic

Alkuperäiset My Little Pony -lelut olivat nuorten tyttöjen suosiossa, ja niissä keskityttiin luovuuden, ystävyyden ja välittämisen edistämiseen. 2010-luvulta alkaen sarja sai uutta vauhtia animaatio-tv-sarjan myötä, joka oli suunnattu sekä nuorille että aikuisille katsojille.

My Little Pony -sarjan nykyaikaisessa versiossa, joka tunnetaan myös nimellä "Friendship is Magic", seurataan seikkailuja fantasiamaailmassa, jossa hevoset (tai ponit) elävät. Päähenkilöt ovat kuusi hevosystävää, joita kutsutaan nimellä "The Mane Six": Twilight Sparkle, Rainbow Dash, Pinkie Pie, Rarity, Applejack ja Fluttershy. Sarja kertoo heidän seikkailuistaan, kun he tutkivat taikamaailmaansa, kokevat jännitystä, pelastavat päivän ja oppivat tärkeitä elämänohjeita ystävyydestä ja yhteistyöstä.

My Little Pony -sarjasta on tullut erittäin suosittu, ja sillä on suuri fanikunta kaikkialla maailmassa. Sarja on myös innoittanut monenlaisia oheistuotteita ja yhteistyökumppanuuksia, kuten kumppanuuksia muiden suosittujen sarjojen, kuten Transformersin ja Dungeons & Dragonsin, kanssa.

Mitkä ovat kaikkien My Little Ponyn hevosten nimet?

Det finns många olika karaktärer i My Little Pony-serien, och nya karaktärer introduceras ofta i olika spin-off-serier och filmer. Tässä on muutamia My Little Pony -sarjan tunnetuimpia ja toistuvia hahmoja:

- Twilight Sparkle: Kirjava ja älykäs hevonen, joka on sarjan päähenkilö.

- Rainbow Dash: urheilullinen ja rohkea hevonen, joka tunnetaan nopeudestaan ja lentokyvystään.

- Pinkie Pie: iloinen ja vilkas hevonen, joka rakastaa juhlien järjestämistä.

- Rarity: muotitietoinen hevonen, joka rakastaa ompelua ja vaatteiden suunnittelua.

- Fluttershy: ujo ja herkkä hevonen, joka tunnetaan kyvystään puhua eläimille.

- Applejack: ahkera ja vastuuntuntoinen hevonen, joka tunnetaan kyvystään korjata ja kasvattaa omenoita.

- Sunset Shimmer: entinen vastustaja, mutta myöhemmin Twilight Sparklen ystävä.

- Starlight Glimmer: hahmo, joka esiteltiin 5. kaudella.

Onko Twilight Sparklella siivet?

Kyllä, "My Little Pony: Friendship is Magic" -sarjan neljännellä kaudella Twilight Sparkle muuttuu alicorniksi, mikä tarkoittaa, että hän saa sekä sarvet että siivet. Alicorn-versio Twilight Sparklesta esiteltiin jaksossa "Magical Mystery Cure", kun hän sai voimakkaan uuden tason maagista energiaa, joka muutti hänet alicorniksi.

Twilight Sparklen uusi fyysinen muoto, jossa on sekä sarvet että siivet, tekee hänestä ainutlaatuisen hahmon sarjassa ja tuo uuden ulottuvuuden hänen persoonallisuuteensa ja seikkailuihinsa. Uusien kykyjensä avulla hän voi lentää ympäri Equestriaa ja tutkia maailmaansa aivan uudella tavalla, samalla kun hän oppii edelleen ystävyyden ja yhteistyön tärkeydestä.

Kuinka vanha My Little Pony on?

My Little Pony -sarjan loi alun perin leluvalmistaja Hasbro, ja se julkaistiin ensimmäisen kerran vuonna 1982. Ensimmäiset My Little Pony -lelut olivat pieniä värikkäitä hevosia, joilla oli satumainen tunnelma ja harja ja häntä, joita tytöt saattoivat kammata ja muotoilla.

Vuosien varrella My Little Pony -sarja on kehittynyt ja laajentunut animaatio-tv-sarjaksi, elokuviksi, musiikiksi, kirjoiksi ja muiksi tuotteiksi. Televisiosarjan tunnetuin ja suosituin versio My Little Pony: Friendship is Magic sai ensi-iltansa vuonna 2010, ja sitä esitettiin yhdeksän tuotantokautta vuoteen 2019 asti.

Vaikka My Little Pony -sarja on siis ollut olemassa jo yli 40 vuotta, se on edelleen suosittu ja kehittyy jatkuvasti ja saavuttaa uusia fanisukupolvia.

Missä My Little Pony asuu?

My Little Pony -sarja sijoittuu kuvitteelliseen maailmaan nimeltä Equestria. Equestria on maaginen ja värikäs maailma, jossa asuu hevosia ja muita fantastisia olentoja. Equestriassa on kuusi päähenkilöä, joita kutsutaan "The Mane Six" -nimellä ja jotka ovat ystäviä: Twilight Sparkle, Rainbow Dash, Pinkie Pie, Rarity, Applejack ja Fluttershy.

Kuusi ystävää asuu eri paikoissa ympäri Equestriaa. Twilight Sparkle asuu Canterlot-nimisessä kaupungissa, joka on kuuluisa linnastaan ja festivaaleistaan. Rainbow Dash asuu kaupungissa nimeltä Cloudsdale, joka on tehty pilvistä. Pinkie Pie asuu kaupungissa nimeltä Ponyville, joka on yksi Equestrian suurimmista kaupungeista. Rarity asuu myös Ponyvillessä ja pitää vaatekauppaa. Applejack asuu omenatilalla Ponyvillen ulkopuolella ja Fluttershy asuu metsässä kaupungin lähellä.

Kaiken kaikkiaan Equestria on maaginen maailma täynnä seikkailuja, jännitystä ja lämpöä, ja siellä My Little Pony -tarinat tapahtuvat.

Mikä on Brony?

Brony on henkilö, yleensä nuori aikuinen mies, joka fanittaa My Little Pony -sarjaa, erityisesti televisiosarjaa "My Little Pony: Friendship is Magic". Sana "Brony" on yhdistelmä sanoista "bro" (veli) ja "pony" (poni), ja sitä käytetään kuvaamaan miehiä, jotka nauttivat My Little Pony -sarjasta, leluista ja muusta My Little Ponyyn liittyvästä sisällöstä.

Broniet tunnetaan omistautumisestaan My Little Pony -sarjalle ja sen positiiviselle ystävyyden, rakkauden ja suvaitsevaisuuden viestille. Heillä on myös vahva läsnäolo verkossa, ja he harrastavat usein fanifiktiota, fanitaidetta, cosplaytaidetta ja muuta My Little Ponyyn liittyvää toimintaa. Bronien näkyvyys ja suosio ovat kasvaneet vuodesta 2010 lähtien, ja liikkeestä on kasvanut kansainvälinen alakulttuuri.