Lisätty ostoskoriin

Jatka ostoksia
Siirry kassalle »

Star Wars & Harry Potter Vaatteet

Kangaskassit - Harry Potter ja Star Wars

Nopeasti & sujuvasti

Jos tilaat ennen klo 14.00, tilauksesi lähetetään samana päivänä ja saapua perille jopa 2–3 työpäivän kuluessa.

Kangaskassit

Täältä löydät kangaskassit, joissa on printtejä filmistä ja televisiosta, erityisesti Harry Potter -kangaskasseja eri versioissa ja malleissa. Täältä löydät myös klassisia tiukkoja kangaskasseja!

Painetut kangaskassit

Kangaskassit, jotka tunnetaan myös nimellä kantokassit, ovat uudelleenkäytettäviä kasseja, jotka on yleensä valmistettu luonnon- tai synteettisistä kuiduista. Niistä on tullut suosittu ympäristöystävällinen vaihtoehto kertakäyttöisille muovi- ja paperikasseille. Kangaskasseja käytetään usein kauppojen tavaroiden, kuten elintarvikkeiden, vaatteiden ja muiden tuotteiden, kuljettamiseen.

Seuraavassa on joitakin kangaskassien käytön etuja:

- Uudelleenkäytettävyys: Kangaskassit ovat kestäviä ja niitä voidaan käyttää yhä uudelleen, mikä vähentää kertakäyttöisten kassien tarvetta.

- Ympäristöystävällisyys: Koska ne ovat uudelleenkäytettäviä, ne auttavat vähentämään kaatopaikoille ja valtameriin päätyvän muovijätteen määrää. Kangaskassit ovat usein myös biohajoavia, varsinkin jos ne on valmistettu luonnonkuiduista, kuten puuvillasta tai pellavasta.

- Käytännöllinen: Kangaskasseihin mahtuu enemmän kuin muovi- tai paperipusseihin, ja ne ovat usein kestävämpiä. Niitä voi myös olla helpompi kantaa leveämpien ja mukavampien kahvojen ansiosta.

- Tyylikäs: Kangaskasseja on saatavana eri värejä, kuvioita ja kokoja, joten on helppo löytää omaan tyyliin sopiva kassi. Heromicista löydät monia kangaskasseja, joissa on painatuksia elokuvista ja tv-sarjoista, kuten Harry Potterista, Star Warsista ja Marvelista.

- Taloudellinen: Vaikka kangaskassit saattavat olla aluksi kalliimpia kuin muovikassit, ne ovat pitkällä aikavälillä kustannustehokkaampia, koska niitä voidaan käyttää useita kertoja.

Haittapuolena on, että kangaskassit voivat olla painavampia ja vievät enemmän tilaa kuin muovikassit, kun niitä ei käytetä. Lisäksi ne vaativat puhdistusta ja huoltoa, mikä voi olla hankalampaa kuin kertakäyttöisen pussin heittäminen pois. On kuitenkin tärkeää punnita näitä haittoja suhteessa myönteisiin ympäristövaikutuksiin, joita saadaan, kun käytetään kangaskasseja kertakäyttöisten muovipussien sijaan.