Lisätty ostoskoriin

Jatka ostoksia
Siirry kassalle »

Plushies - Pehmolelut

Minecraft Plushies

22,99

Tilaustuote

Toimitus Loka   2024

22,99

Tilaustuote

Toimitus Loka   2024

42,99

Tilaustuote

Toimitus Loka   2024

Nopeasti & sujuvasti

Jos tilaat ennen klo 14.00, tilauksesi lähetetään samana päivänä ja saapua perille jopa 2–3 työpäivän kuluessa.

Minecraft-pehmolelut

Tuo Minecraftin jännitys ja seikkailu kotiisi upealla Minecraft-pehmoleluvalikoimallamme! Heromic tarjoaa ylpeänä erilaisia pehmoleluja, jotka ovat saaneet inspiraationsa Minecraftin suositun pelimaailman hahmoista ja olennoista.

Minecraft-pehmolelumme on valmistettu korkealaatuisista materiaaleista, jotka takaavat pehmeän ja mukavan tuntuman. Jokainen pehmolelu on suunniteltu huolellisesti kiinnittäen huomiota yksityiskohtiin ja aitouteen, joten voit nauttia realistisesta ja uskollisesta esityksestä pelin suosikkiolennoistasi.

Meillä on valtava valikoima Minecraft-pehmoleluja, jotka sopivat kaikille pelaajille, aina söpöistä ja pienistä kuutioeläimistä, kuten sioista ja kanoista, isompiin olentoihin, kuten hiipijöihin ja zombeihin. Meillä on myös pehmoleluja Minecraftin ikonisista hahmoista, kuten Steve, Alex ja Enderman.

Minecraft-pehmolelumme ovat myös loistavia lahjoja kaikenikäisille Minecraft-faneille. Anna pehmolelu syntymäpäivälahjaksi, joululahjaksi tai yllätykseksi pelikaverille.

Suuren valikoimamme ja kilpailukykyisten hintojen ansiosta löydät varmasti täydellisen Minecraft-pehmolelun sinulle tai rakkaallesi. Tilaa Minecraft-pehmolelusi Heromicilta jo tänään ja herätä Minecraft-pelin jännitys henkiin!