Lisätty ostoskoriin

Jatka ostoksia
Siirry kassalle »

Tuotemerkit

Banpresto - Keräilyluvut

12,99 49,99 €

Tilaustuote

Toimitus 1-2 viikkoa

Sale

39,99 49,99 €

Tilaustuote

Toimitus 1-2 viikkoa

Sale

Nopeasti & sujuvasti

Jos tilaat ennen klo 14.00, tilauksesi lähetetään samana päivänä ja saapua perille jopa 2–3 työpäivän kuluessa.

Täältä löydät japanilaisen Banpreston keräilyfiguurit. Meillä on Banpreston figuureja muun muassa One Piecestä ja Dragonballista.

Banpresto-figuurit

Banpresto on japanilainen yritys, joka perustettiin vuonna 1977 ja joka erikoistuu animeen, mangaan ja videopeliin liittyvien keräilyfiguurien ja -esineiden valmistukseen ja jakeluun. Yritys kuuluu Bandai Namco -konserniin ja sen pääkonttori sijaitsee Tokiossa, Japanissa.

Banpresto on tunnettu korkealaatuisista figuureistaan, koriste-esineistään ja muista keräilyesineistään, jotka usein perustuvat suosittuihin anime- ja mangahahmoihin. Yritys tekee usein yhteistyötä muiden brändien ja tuotantostudioiden kanssa luodakseen ainutlaatuisia ja haluttuja tuotteita keräilijöille.

Yrityksen brändit sisältävät useita suosittuja anime- ja manga-sarjoja, kuten Dragon Ball, One Piece, Naruto, My Hero Academia ja monet muut. Banpresto on myös työskennellyt monien tunnettujen TV-pelien brändien kanssa, kuten Namco, Sega ja Capcom.

Keräilyfiguurien ja -esineiden lisäksi Banpresto on ollut mukana erilaisten tietokone- ja arkadipelien tuotannossa. Yritys on edelleen aktiivinen viihdeteollisuudessa ja jatkaa uusien ja jännittävien tuotteiden luomista keräilijöille ja faneille ympäri maailmaa.

One Piece Banpresto

Banpresto on julkaissut monia erilaisia keräilyfiguureja One Piece -sarjan hahmoista. Muutamia Banpreston tunnetuimpia keräilyfiguurisarjoja ovat Jeans Freak, Scultures ja Dramatic Showcase.

Dragonball Banpresto

Dragonball-sarjan hahmot ovat myös päätyneet Banpreston keräilyfiguureiksi. Samoin kuin One Piecessa, myös Dragonballin keräilyfiguureja löytyy Banpreston sarjoista Dramatic Showcase, Jeans Freak ja Scultures.

Banpresto Suomi

Valitettavasti Banpresto ei ole kovin tunnettu Suomessa, ja Heromic on yksi harvoista kaupoista Suomessa, joka myy Banpreston keräilyfiguureja. Banpresto on japanilainen lelujen valmistaja ja pelikehittäjä. Banpresto perustettiin vuonna 1977 ja toimi aluksi pääasiassa Sega ja heidän arcade-osaston alihankkijana. Vuonna 1989 Bandai hankki suuren osan Banprestosta ja vuodesta 2006 lähtien Banpresto on kokonaan Bandain omistama.

Mikä on ero Banpreston ja Bandain välillä?

Banpresto ja Bandai ovat molemmat japanilaisia yrityksiä, jotka toimivat viihdealalla, mutta ne ovat itse asiassa kaksi erillistä yritystä, jotka omistaa sama emoyhtiö, nimittäin Bandai Namco -konserni. Tässä on joitain eroja näiden kahden yrityksen välillä:

1. Tuotteet: Bandai on tunnettu lelujen, pelien, mallisarjojen, animoitujen TV-sarjojen ja muiden viihdetuotteiden luomisesta laajalle ikähaarukalle. Banpresto on erikoistunut keräilyesineiden, kuten hahmojen, koriste-esineiden ja muiden anime- ja manga-hahmojen tuotteiden valmistamiseen.

2. Tuotemerkit: Bandai omistaa ja jakaa monia eri tuotemerkkejä, kuten Gundam, Tamagotchi, Power Rangers, Digimon, Sailor Moon ja Dragon Ball, kun taas Banpresto keskittyy enemmän anime- ja manga-tuotemerkkeihin, kuten One Piece, Dragon Ball, Naruto ja monet muut.

3. Myyntikanavat: Bandai jakaa tuotteitaan monissa eri kanavissa, mukaan lukien lelukaupat, elektroniikkakaupat ja verkkokaupat, kun taas Banprestolla on rajoitetumpi jakelu ja keskittyy useammin keräilyesinekauppoihin ja muihin erikoistuneisiin myyntikanaviin.

Näistä eroista huolimatta Banpresto ja Bandai jakavat yhä monia samankaltaisuuksia, koska ne molemmat toimivat samalla viihdealalla ja omistaa sama emoyhtiö.