Lisätty ostoskoriin

Jatka ostoksia
Siirry kassalle »

Merchandise

Seinän sisustus

25,99

Tilaustuote

Toimitus 1-2 viikkoa

Nopeasti & sujuvasti

Jos tilaat ennen klo 14.00, tilauksesi lähetetään samana päivänä ja saapua perille jopa 2–3 työpäivän kuluessa.

Seinätarrat

Täältä löydät seinätarrojamme ja seinäkoristeitamme Star Warsista, Harry Potterista ja Marvelista. Seinätarrat ovat loistava tapa elävöittää seiniä.

Seinäkoristelumme toimivat lähes kaikilla sileillä pinnoilla, kuten seinillä ja ikkunoilla, mutta myös kodin elektroniikassa, kuten kannettavissa tietokoneissa ja puhelimissa. Meiltä löytämäsi seinätarrat on helppo kiinnittää ja poistaa, eivätkä ne jätä rumia jälkiä.

Harry Potter seinäkoriste

Meiltä löydät tietysti monia mukavia Harry Potter -seinätarroja. Koristele huoneesi seinät mukavilla Tylypahkan tunnuksen tarroilla. Tai näytä mihin taloon kuulut Gryffindor-seinätarralla.

Star Wars seinäkoristelu

Jotkut suosituimmista seinätarroistamme ovat epäilemättä Star Wars -seinätarrojamme. Kiinnitä Death Star, TIE Fighters tai X-Wings seinällesi luodaksesi upea Star Wars -huone.

Marvel-aiheiset seinätarrat

Niille, jotka eivät pidä Star Warsista tai Harry Potterista, meillä on monia muita mukavia seinätarroja, joista valita. Kaikkea Super Mariosta Disney's Frostiin. Riippumatta siitä, kuinka haluat sisustaa seinäsi, toivomme, että löydät meiltä seinätarrat.