Lisätty ostoskoriin

Jatka ostoksia
Siirry kassalle »

Toimintahahmoja teemoittain

Predator-toimintafiguurit ja keräilyesineet

Nopeasti & sujuvasti

Jos tilaat ennen klo 14.00, tilauksesi lähetetään samana päivänä ja saapua perille jopa 2–3 työpäivän kuluessa.

Predator-keräilyfiguurit

Sukella Predatorin adrenaliinitäyteiseen maailmaan Heromicissa, jossa tarjoamme eksklusiivisen kokoelman toimintahahmoja, keräilyesineitä ja fanituotteita. Predator-kategoriamme on pyhä maa kaikille faneille ja keräilijöille, joissa jokainen tuote on kunnianosoitus tälle ikoniselle tieteiskirjallisuuden legendalle.

Tutustu huolellisesti valikoimaamme korkealaatuisia Predator-toimintahahmoja, joiden jokainen yksityiskohta on suunniteltu huolellisesti heijastamaan näiden pelättyjen metsästäjien voimaa ja mystiikkaa. Klassisista kohtauksista elokuvasarjasta aina syvimmille viittauksille todellisille harrastajille, meillä on jotain, joka tekee vaikutuksen ja herättää ihailua.

Niille, jotka etsivät ainutlaatuista, meillä on keräilyesineitä, jotka vangitsevat Predator-maailmankaikkeuden olemuksen. Nämä rajoitetut painokset eivät ole vain osa kokoelmaasi, ne ovat taideteoksia, jotka kertovat tarinoita kunniasta, taistelusta ja selviytymisestä.

Ja täydentääksesi Predator-kokemuksesi tarjoamme myös laajan valikoiman fanituotteita. Eksklusiivisia koriste-esineitä ja paljon muuta, täydellisiä näyttämään intohimosi ja tukesi tälle ajattomalle sarjalle. H

eromicissa olemme ylpeitä voidessamme tarjota asiakkaillemme korkealaatuisia tuotteita yhdistettynä erinomaiseen asiakaspalveluun. Jokaista tilausta käsitellään suurimmalla huolella ja pyrimme toimittamaan Predator-tuotteesi nopeasti ja sujuvasti sinulle.

Astukaa Predatorin maailmaan Heromicissa – missä metsästysvaisto kohtaa keräilyinnostuksen.

Predator, tai Rovdjuret, joksi elokuvan ruotsinkielinen nimi muutettiin, on vuodesta 1987 lähtien synnyttänyt kaikenlaisia toimintahahmoja ja keräilyesineitä. Predatorin tunnistettavan ulkonäön ansiosta se on yksi suosituimmista keräilyfiguureista keräilijöiden keskuudessa.

Predator-merchandise

Predatoriin liittyvä merchandise sisältää vaatteita, leluja, keräilyfiguureja, aseiden replikoita, sisustustarvikkeita ja paljon muuta. Heromicillä on vain virallisesti lisensioituja esineitä, jotka on suunniteltu näyttämään ja tuntumaan elokuvien hahmoilta ja esineiltä.

Predator on yhdysvaltalainen tieteis-fantasia toimintaelokuva vuodelta 1987, jonka on ohjannut John McTiernan ja käsikirjoittanut Jim ja John Thomas. Elokuva kertoo amerikkalaisen erikoisjoukkueen salaisesta tehtävästä Etelä-Amerikassa ja heidän joutumisestaan ​​ulkomaalaisen metsästäjän, jolla on edistynyttä teknologiaa, ajamaksi. Elokuvan pääosassa nähdään Arnold Schwarzenegger amerikkalaisen joukkueen johtajana.

Elokuva sai erittäin myönteisen vastaanoton kriitikoilta ja yleisöltä ensi-iltansa aikoihin ja siitä tuli sen jälkeen klassikko tieteis-fantasia ja toimintaelokuvien lajityyppien joukossa. Predator tunnetaan jännittävistä metsästyskohtauksistaan, visuaalisista tehosteistaan ja Predator-hahmosta, joka on ei-ihminen, jolla on edistynyt teknologia. Elokuva on myös inspiroinut useita jatko-osia, spin-offeja ja synnyttänyt paljon Predator-merchandisea.

Predator on myös saavuttanut kulttimaineen ja se on yksi ikonisimmista ja muistettavimmista tieteis-fantasia-elokuvista 1980-luvulta.