Lisätty ostoskoriin

Jatka ostoksia
Siirry kassalle »

Toimintahahmoja teemoittain

Predator-toimintafiguurit ja keräilyesineet

Nopeasti & sujuvasti

Jos kadut ostostasi, sinulla on 30 päivää aikaa palauttaa tuote takaisin. Varmista vain, että pakkaus on vahingoittumattomassa alkuperäisessä kunnossa.

Predator-keräilyfiguurit

Predator, tai Rovdjuret, joksi elokuvan ruotsinkielinen nimi muutettiin, on vuodesta 1987 lähtien synnyttänyt kaikenlaisia toimintahahmoja ja keräilyesineitä. Predatorin tunnistettavan ulkonäön ansiosta se on yksi suosituimmista keräilyfiguureista keräilijöiden keskuudessa.

Predator-merchandise

Predatoriin liittyvä merchandise sisältää vaatteita, leluja, keräilyfiguureja, aseiden replikoita, sisustustarvikkeita ja paljon muuta. Heromicillä on vain virallisesti lisensioituja esineitä, jotka on suunniteltu näyttämään ja tuntumaan elokuvien hahmoilta ja esineiltä.

Predator on yhdysvaltalainen tieteis-fantasia toimintaelokuva vuodelta 1987, jonka on ohjannut John McTiernan ja käsikirjoittanut Jim ja John Thomas. Elokuva kertoo amerikkalaisen erikoisjoukkueen salaisesta tehtävästä Etelä-Amerikassa ja heidän joutumisestaan ​​ulkomaalaisen metsästäjän, jolla on edistynyttä teknologiaa, ajamaksi. Elokuvan pääosassa nähdään Arnold Schwarzenegger amerikkalaisen joukkueen johtajana.

Elokuva sai erittäin myönteisen vastaanoton kriitikoilta ja yleisöltä ensi-iltansa aikoihin ja siitä tuli sen jälkeen klassikko tieteis-fantasia ja toimintaelokuvien lajityyppien joukossa. Predator tunnetaan jännittävistä metsästyskohtauksistaan, visuaalisista tehosteistaan ja Predator-hahmosta, joka on ei-ihminen, jolla on edistynyt teknologia. Elokuva on myös inspiroinut useita jatko-osia, spin-offeja ja synnyttänyt paljon Predator-merchandisea.

Predator on myös saavuttanut kulttimaineen ja se on yksi ikonisimmista ja muistettavimmista tieteis-fantasia-elokuvista 1980-luvulta.