Lisätty ostoskoriin

Jatka ostoksia
Siirry kassalle »

Toimintahahmot & Collectibles

Toimintahahmot

« Edellinen sivu 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 1370 Seuraava sivu »

36,99

Tilaustuote

Toimitus 1-2 viikkoa

24,99

Tilaustuote

Toimitus Kesä   2024

21,99

Tilaustuote

Toimitus 1-2 viikkoa

21,99

Tilaustuote

Toimitus 1-2 viikkoa

79,99

Tilaustuote

Toimitus Loka   2024

17,99

Tilaustuote

Toimitus Kesä   2024

14,99

Tilaustuote

Toimitus 1-2 viikkoa

39,99

Tilaustuote

Toimitus Elo    2024

17,99

Tilaustuote

Toimitus Kesä   2024

« Edellinen sivu 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 1370 Seuraava sivu »

Nopeasti & sujuvasti

Jos kadut ostostasi, sinulla on 30 päivää aikaa palauttaa tuote takaisin. Varmista vain, että pakkaus on vahingoittumattomassa alkuperäisessä kunnossa.

Toimintanuket Suomi

Toimintanuket ovat leluja, jotka on suunniteltu muistuttamaan tunnettuja hahmoja elokuvista, TV-sarjoista, sarjakuvista ja videopeleistä. Ne ovat yleensä valmistettu muovista ja niillä on liikkuvia osia, jotta ne voidaan asettaa eri asentoihin. Toimintanuket ovat olleet suosittuja vuosikymmenien ajan ja niitä on saatavana monissa eri ko’oissa ja suorituksissa. Ne voivat olla keräilyesineitä aikuisille ja lapsille. Heromicissa löydät Suomen laajimman valikoiman toimintanukkeja ja keräilynukkeja TV-sarjoista, elokuvista, sarjakuvista ja pelitietokonepeleistä hyvällä hinnalla ja nopealla toimitusajalla!

Sanalla "toimintanukke" on suomalainen versio englanninkielisestä sanasta "action figure". Suomessa toimintanukkejen kerääminen on kasvanut suosio viime vuosina. Kerääminen on myös vaikuttanut nukkejen kehitykseen. Koska tämän päivän "toimintanuket" useimmiten pidetään "keräilynukkeina", jotka kohdistuvat aikuisille, eivät lapsille, niin ne ovat usein paljon tarkempia kuin lelut, joilla leikit lapsena.

Toimintanukkella on usein monet liikkuva liitokset, jotta voit asettaa keräilynukkesi haluamaasi hienoon asentoon, kun näytät sen kokoelmassasi. Joillekin keräilijöille kuitenkin riittää, että nukke jää alkuperäiseen pakkaukseensa, ja he eivät edes avaa pakkausta. Jos haluat, että keräilynukkestasi säilyy arvo, on aina parasta jättää se alkuperäiseen pakkaukseensa avaamattomana.

Toimintanuket elokuvista ja sarjoista

Koska toimintanuket kohdistuvat nykyään aikuisille keräilijöille, ne tulevat yleensä elokuvista ja pelitietokonepeleistä, jotka kohdistuvat aikuisille. Suosituimpia hahmoja ovat scifi- ja fantasiakohteet. Joitain erittäin suosittuja sarjoja ovat Alien, Predator, Marvel, Star Trek ja tietenkin Star Wars.

Star Wars -toimintanuket

70-luvun lopulla Kennerin valmistamat klassikkotoimintanuket ovat ehkä kaikkein ikonisimpia nukkeja. Kennerin suuren menestyksen jälkeen on kuitenkin ilmestynyt paljon uusia Star Wars -nukkeja. Darth Vader on jo melkein kuvattu yhtä monta kertaa kuin Jeesus. Uudet Star Wars -nuket tulevat yhä enemmän yksityiskohtaisiksi ja todentuntuisiksi. Vaikka useimmat Star Wars -hahmot ovat jo kuvattu, tulee aina uusia ja jännittäviä keräilynukkeja.

Toimintanukkejen valmistajat

Meillä on toimintanukkeja suosituimmilta valmistajilta, kuten esimerkiksi NECA, Diamond Select, Hot Toys ja Sideshow Collectibles. NECA Predator -toimintanuket ja NECA Alien -toimintanuket ovat joitain suosituimmista nukeista valikoimassamme. Jos etsit tiettyjä toimintanukkeja, joita et löydä varastostamme, arvostamme erittäin, jos otat meihin yhteyttä. Useimmiten asiat saadaan ratkaistua.