Lisätty ostoskoriin

Jatka ostoksia
Siirry kassalle »

Tuotemerkit

Trick or Treat Studios - Toimintafiguurit, naamarit ja tuotteet

39,99

Tilaustuote

Toimitus Kesä   2024

299,99

Tilaustuote

Toimitus Heinä  2024

104,99

Tilaustuote

Toimitus Heinä  2024

169,99

Tilaustuote

Toimitus Syys   2024

189,99

Tilaustuote

Toimitus Syys   2024

329,99

Tilaustuote

Toimitus Heinä  2024

599,99

Tilaustuote

Toimitus 1-2 viikkoa

699,99

Tilaustuote

Toimitus 1-2 viikkoa

34,99

Tilaustuote

Toimitus Heinä  2024

Nopeasti & sujuvasti

Jos tilaat ennen klo 14.00, tilauksesi lähetetään samana päivänä ja saapua perille jopa 2–3 työpäivän kuluessa.

Trick or Treat Studios Halloween

Sukella pelottavan realismin maailmaan meidän vertaansa vailla olevan valikoimamme avulla, joka sisältää naamioita ja toimintahahmoja. Jokainen kappale on kauhun ja fantasian mestariteos, täydellinen keräilijöille ja Halloween-intoilijoille. Löydä aitoja replikoita suosikki kauhuelokuvistasi ja -sarjoistasi, luotu huolella ja yksityiskohtaisuudella. Olitpa valmistautumassa seuraavaan cosplay-tapahtumaan tai laajentamassa kokoelmaasi, Trick or Treat Studios tarjoaa jotain ainutlaatuista. Shoppaile nyt ja anna kauhunhimosi saada muoto!

Trick or Treat Studios tunnetaan korkealaatuisista Michael Myers -naamioistaan, jotka ovat yksityiskohtaisia replikoita eri Halloween-elokuvista. He tarjoavat useita eri versioita Michael Myersin naamioista, jotka heijastavat hänen ulkonäköään elokuvasarjan eri vaiheissa. Nämä naamiot ovat suosittuja keräilijöiden ja fanien keskuudessa, täydellisiä sekä cosplayhin että Halloween-juhlintaan. Suurella yksityiskohtien huomioimisella Trick or Treat Studios luo uudelleen ikonisen kauhun ja ilmapiirin, joka Michael Myersin hahmo tuo mukanaan.

Trick or Treat Studios tarjoaa valikoiman "Child's Play" -aiheista merchandisea, joka sisältää korkealaatuisia ja yksityiskohtaisia naamioita ja rekvisiittaa elokuvasarjasta. Heidän tuotteensa on suunniteltu heijastamaan "Child's Play" -hahmoja ja -elementtejä, erityisesti pahamaineista Chucky-nukkea. Nämä tuotteet ovat suosittuja keräilijöiden ja elokuvasarjan fanien keskuudessa, täydellisiä cosplayhin, Halloweeniin tai ainutlaatuisina lisäyksinä kauhuelokuvien muistokokoelmiin.