Lisätty ostoskoriin

Jatka ostoksia
Siirry kassalle »

Plushies - Pehmolelut

Pokemon Plushies

36,99

Tilaustuote

Toimitus Joulu  2023

26,99

Tilaustuote

Toimitus Joulu  2023

Nopeasti & sujuvasti

Jos tilaat ennen klo 14.00, tilauksesi lähetetään samana päivänä ja saapua perille jopa 2–3 työpäivän kuluessa.

Ota ne kaikki kiinni upealla Pokemon-pehmoleluvalikoimallamme! Heromic tarjoaa ylpeänä erilaisia pehmoleluja, jotka ovat saaneet inspiraationsa suositun Pokemon-maailman hahmoista ja olennoista.

Pokemon-pehmolelumme on valmistettu korkealaatuisista materiaaleista, jotka takaavat pehmeän ja mukavan tuntuman. Jokainen pehmolelu on suunniteltu huolellisesti kiinnittäen huomiota yksityiskohtiin ja aitouteen, joten voit nauttia realistisesta ja uskollisesta esityksestä suosikkipokemonistasi.

Meillä on valtava valikoima Pokemon-pehmoleluja, kuten Pikachu, Charmander, Squirtle, Bulbasaur ja monet muut. Etsitpä sitten söpöä ja pehmeää pehmolelua tai yksityiskohtaisempaa ja aidompaa jäljitelmää, meillä on jotain, joka sopii kaikille Pokemon-faneille.

Pokemon-pehmolelumme ovat myös loistavia lahjoja kaikenikäisille Pokemon-faneille. Anna pehmolelu syntymäpäivälahjaksi, joululahjaksi tai yllätykseksi Pokemon-kouluttajalle.

Suuren valikoimamme ja kilpailukykyisten hintojen ansiosta löydät varmasti täydellisen Pokemon-pehmolelun itsellesi tai rakkaallesi. Tilaa Pokemon-lemmikkisi Heromicilta jo tänään ja tuo Pokemon-maailman jännitys huoneeseesi!

Pokemon Plush

Tykkäät ehkä kerätä Pokemoneita Pokemon Go -pelissä, nyt sinulla on mahdollisuus alkaa kerätä pehmoisia pikku Pokemoneita myös oikeassa elämässä. Kerää söpöjä pehmoleluja Pikachusta, Celebistä, Mewista ja kaikista muista pienistä Pokemonista.

Pokemon-pehmolelut

Kaikki Pokemon-pehmopehmopehmot ovat erittäin laadukkaita ja tulevat lisensoiduilta valmistajilta. Meillä on Pokemon pehmopehmoja useassa eri koossa. Ota rohkeasti yhteyttä, jos etsit tiettyä Pokemonia, jota et löydä valikoimastamme, ja teemme parhaamme kaapataksemme suosikkisi Pokemon-pehmopehmon sinulle.

Kaikki Pokemon-pehmopehmopehmopehmomme ovat erittäin laadukkaita ja tulevat lisensoiduilta valmistajilta.