Lisätty ostoskoriin

Jatka ostoksia
Siirry kassalle »

Merchandise

Harry Potter Kellot

Nopeasti & sujuvasti

Jos tilaat ennen klo 14.00, tilauksesi lähetetään samana päivänä ja saapua perille jopa 2–3 työpäivän kuluessa.

Täältä löydät kellomme ja herätyskellomme. Meillä on Harry Potter -kelloja sekä LEGO-kelloja Star Wars LEGOsta, Ninjagosta ja Batman LEGOsta.

Harry Potter katselee Ruotsia

Tahdomme olla paras kauppa kaikille, jotka etsivät Harry Potter -kelloja Ruotsissa. Kaikki kellomme ja herätyskellomme ovat lisensoituja alkuperäistuotteita.

Star Wars LEGO -kello

Yksi suosikkimme LEGO-kelloista ovat Star Wars LEGO -herätyskellot. Erityisesti Darth Vader LEGO -herätyskello ja Stormtrooper LEGO -herätyskello ovat upeita. Upea sisustusdetalji niin nuorille kuin vanhoillekin!

Ninjago LEGO -kello

Heromicista löydät myös monia kivoja Ninjago-kelloja, joissa on sankarit Jay, Lloyd, Cole, Kai ja Nya. Meillä on LEGO-kelloja, herätyskelloja ja rannekelloja. Valitse suosikkisi! Ninjago-kello tai Ninjago-herätyskello on täydellinen lahja kaikille Ninjagoa rakastaville.

Batman LEGO -kello ja herätyskello

LEGO Batmanista on syystäkin tullut viime vuosina monien todellinen suosikki. Meiltä löydät tietenkin myös LEGO Batman -herätyskellot ja rannekellot. LEGO Batmanista pitäville meillä on muun muassa LEGO-kelloja, joissa on Joker, herätyskelloja, joissa on LEGO Robin ja LEGO Batman. CLicTimen LEGO-herätyskellot ovat 23 cm korkeita ja sekä toimivia että tyylikkäitä. Mutta kaikki LEGO-herätyskellot vain piippaavat. Ne eivät siis kuulosta hahmojen ääniltä. Mutta heräät varmasti, kun LEGO-hälytyskellosi alkaa piipittää aamulla.